Prima emisiune "Gospodar fără pereche" din sezonul al doilea, difuzată luni de Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul a obţinut la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, 6.7 puncte de rating şi 20.3% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a reuşit să obţină cu 5.8 puncte de rating şi 17.6% share.

Aproximativ 1.5 milioane de telespectatori au urmărit "Gospodar fără pereche", iar în minutul de aur, la ora 21.26, peste 2 milioane de telespectatori au văzut reacţiile gopodarilor.

Anamaria Prodan Reghecampf  i-a vizitat pe Alin Bobină, Sergiu Pop, Mihai Ambruş, Tomiţă Stănilă, Dan Dicu şi fraţii Boar. Ajutoarele Ion Cucu, Bogdan Năstase şi Alexandru Abramiuc au fost peţitori. 

Săptămâna viitoare, telespectatorii vor vedea cum reacţionează gospodarii când sunt puşi faţă în faţă cu fetele care doresc să îi cunoască. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.