Ediţia "Ferma", difuzată marţi seară de Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, cu cifre duble comparativ cu televiziunea clasată pe locul secund.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 1,5 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit "Ferma" în fiecare minut. 

Pe targetul comercial cu vârste cuprinse între 18 - 49 de ani, Pro TV a condus topul cu 10.2 puncte de rating şi 28.1% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat cifre de două ori mai mici: 5.3 puncte de rating şi 14.6% share.

Cei 17 concurenţi care au rămas în show au început să se cunoască mai bine şi ştiu deja cu cine îşi pot stabili alianţele. În fermă, Carmen Negoiţă este noul fermier şef şi încearcă să fie un lider mai calm, spre deosebire de Brigitte.

Miercuri, de la ora 21.30, emoţiile concurenţilor de la "Ferma" vor trece la următorul nivel, pe măsură ce noul duel cu eliminare se apropie. Ediţia de marţi este disponibilă integral pe protvplus.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.