Emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”, prezentată de Oana Cuzino, s-a impus în acest sezon, în intervalul orar 10:00 - 10:41, pe segmentele de public comercial, urban şi naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pro TV a fost lider de audienţă pe intervalul emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, în perioada 16 septembrie - 14 noiembrie. 

Pe targetul comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, postul de televiziune a condus cu o medie de 3,7 puncte de rating şi 22% share, dublu faţă de televiziunea de pe locul secund, cu 1,7 puncte de rating şi numai 10% share.

La nivel naţional, aproximativ 600.000 de români au urmărit recomandările specialiştilor de la „Ce se întâmplă, doctore?”, transmite Pro TV.

Duminica aceasta, de la ora 10:00, realizatoarea Oana Cuzino va vorbi, între altele, despre efectele devastatoare ale fumatului, dar şi despre efectele fumatului pasiv la copii. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.