Elena Matei din echipa Războinicilor de la „Survivor România” a părăsit competiţia marţi seară. Emisiunea de la Pro TV a fost urmărită de aproape 2 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marţi, pentru a treia oară în acest sezon, triburile s-au confruntat pentru Comunicare. Cu o miză care le putea alina dorul de serile petrecute în familie, vizionarea unui episod din cel mai iubit serial românesc: „Las Fierbinţi”, toţi au luptat pentru a câştiga. După două înfrângeri în ultimele zile, Războinicii au dat semne de revenire şi au câştigat cu 10 la 4.

În ciuda bucuriei de a câştiga Jocul pentru Comunicare, Războinicii s-au văzut nevoiţi să revină în sala de Consiliu pentru a afla ce au votat cei de acasă. Elena Matei, Oana Ciocan şi Doru Răduţă erau cei trei care aşteptau cu emoţie rezultatul voturilor. Cu ochii în lacrimi, simpatica Elena s-a văzut nevoită să accepte înfrângerea şi să părăsească competiţia. „Sunt uimită, nu-mi vine să cred. Înseamnă că nu mi-am făcut treaba aşa cum credeam. Am primit multe palme de la viaţă”, au fost ultimele cuvinte ale Războinicei înainte ca drumul ei să se oprească la Survivor România.

Ediţia care a adus şi o nouă eliminare a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 20.27 - 24.00. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.8 puncte de rating şi 31.1% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea doar 4.2 puncte de audienţă şi 11.9% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de români s-au bucurat de provocările serii, iar în minutul de aur, la ora 20.50, peste 2,8 milioane de telespectatori urmăreau Pro TV.

CRBL şi Relu Pănescu, primii concurenţi trimişi în Exil, au revenit în taberele lor. Curând, alţi doi concurenţi vor fi nevoiţi să vadă ce înseamnă această provocare.

Duminică, de la ora 20.00, luni şi marţi, de la ora 20.30, vor fi noi ediţii „Survivor România”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.