ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, va participa la ediţia din acest an a East European Comic Con, desfăşurat la Romexpo, între 19-21 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La standul dedicat ECHO School, participanţii vor avea ocazia să afle direct de la specialiştii din industrie ultimele noutăţi în game development şi detalii despre programele de licenţă, precum şi sfaturi pentru îmbunătăţirea portofoliului în artă şi animaţie.

Prezent de peste 50 de ani pe patru continente, Comic Con este cunoscut ca fiind un punct de întâlnire pentru pasionaţii de entertainment, jocuri video şi benzi desenate.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Ediţia din Bucureşti de anul acesta aduce împreună actori din seriale şi filme de renume mondial, precum "Harry Potter", "Game of Thrones", "The Originals" şi "The Witcher".

Participarea ECHO School la Comic Con 2024 oferă ocazia pasionaţilor de jocuri video să exploreze oportunităţile educaţionale şi posibilităţile de carieră în domeniu. Sub îndrumarea experţilor din industrie, participanţii vor avea ocazia să afle informaţii despre programele de facultate, admitere sau structura portofoliului în cadrul sesiunilor de Q&A de la standul şcolii.

Activităţile pregătite de ECHO School includ:

Sesiuni de analiză a portofoliilor în artă şi animaţie

Sâmbătă, 20 aprilie, între orele 14:00 şi 16:00, respectiv duminică, 21 aprilie, între 12:00 şi 14:00, ECHO School oferă artiştilor emergenţi oportunitatea de a primi feedback constructiv pe lucrările lor. În cadrul acestor sesiuni, reprezentanţi recunoscuţi din industrie, precum George Munteanu, Game Art Director la  Gameloft şi Adrian Cruceanu, Art Director în cadrul KillHouse Games şi owner RavenBit Studio, vor fi prezenţi pentru a analiza portofoliile şi a oferi sfaturi valoroase şi direcţii pentru îmbunătăţirea lucrărilor prezentate.

Artist in action
În a doua zi de eveniment, de la ora 11:00, vizitatorii vor avea şansa de a urmări un artist digital în acţiune, lucrând direct de la standul ECHO. Activitatea va fi proiectată pe un ecran, permiţând tuturor participanţilor să urmărească procesul creativ şi tehnica folosită în diverse programe de design.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.