Dragoş Pătraru preia de luni ştafeta de la Ştefania Cîrcu, cea care a prezentat toată luna august „Starea naţiei de vacanţă” şi revine cu un nou sezon „Starea naţiei”, la Prima TV. Emisiunea va fi difuzată, de luni până joi, de la ora 22.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând de luni, telespectatorii vor putea vedea toate subiectele importante ale zilei, abordate în acelaşi stil, vor fi în continuare sancţionate derapajele politicienilor dar şi din societate, vor fi  arătate şi lucrurile bune care se întâmplă în România dar şi cele mai puţin bune.

Despre acest nou sezon Dragoş Pătraru spune: “Rămân rubricile celebre ale emisiunii, iar Ştefania va putea fi în continuare văzută în scenete. Ca noutate vom veni cu reportaje, lucrăm încă la unele propuneri pentru emisiune. Vom vedea care vor rămâne. De exemplu, de multe ori, noi punem tot felul de întrebări în emisiune şi ne-am gândit că atunci când avem o întrebare să îl sunăm pe respectivul de aici, din studio. Vedem cine ne răspunde şi cine nu”.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Al zecelea sezon al emisiunii „Starea naţiei” va fi difuzat de luni până joi, de la ora 22.30.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.