Sezoanele 6 şi 7 ale serialului poliţist francez „Căpitanul Marleau” („Capitaine Marleau”), cu Corinne Masiero, vor fi difuzate din 17 iulie, de luni până vineri, de la ora 17.50.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansat în 2014, „Căpitanul Marleau” a fost cel mai urmărit serial TV de pe micul ecran, în Franţa, în anii 2018, 2019 şi 2020.

În distribuţie au apărut actori ca Gérard Depardieu şi David Suchet, iar Masiero creează un personaj memorabil, care poate fi comparat fără probleme cu Hercule Poirot (interpretat chiar de cel din urmă actor).

Protagonista titulară este interpretată de Corinne Masiero şi este căpitan în Jandarmeria Naţională. Căpitanul Marleau nu este un jandarm obişnuit: nu investighează pe repede-înainte, urmăreşte suspecţii ca un câine de vânătoare şi ştii că va prinde - la final - vinovatul. Arată ca un om al străzii şi nu renunţă niciodată la căciula ei roşie, care face subtil trimitere la un Sherlock Holmes feminin. În plus, are o personalitate unică, un comportament imprevizibil, un simţ al umorului negru (care face adesea trimitere la serialele poliţiste americane) şi metode de lucru atipice, neconvenţionale, care o diferenţiază de colegii ei şi care o ajută să rezolve orice caz, pe baza indiciilor descoperite.

În noile episoade difuzate de DIVA în luna iulie, eroina din „Căpitanul Marleau” investighează un preot, moartea unei patinatoare, o otrăvire cu cianură, dispariţia unui cadavru dintr-un orăşel care e parcă prea plin de văduve, iar când pleacă în vacanţă în Guadelupa (Insulele Caraibe), evident că nu-i tihneşte să stea la soare şi la plajă, găsind şi acolo ceva de cercetat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.