TV Paprika a programat, în weekend, două emisiuni producţie autohtonă: „Se poate şi la grătar, cu Prăjiturela” şi cel de-al doilea sezon din „De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela”.
„Se poate şi la grătar, cu Prăjiturela” are premiera sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 17.30 şi în reluare de la ora 23:00 şi 11:00, a doua zi. Primul sezon le propune telespectatorilor TV Paprika 6 episoade a câte jumătate de oră, pline de idei, inspiraţie şi arome de toate felurile.

În această emisiunea, Prăjiturela aduce pe jar (sau pe plita electrică ori pe gaz) meniuri complete: aperitive, feluri principale şi chiar deserturi neaşteptate. Reţetele sunt simple, colorate şi pline de savoare, cu ingrediente din pieţele locale şi inspiraţie din bucătării din toată lumea - de la mediteranean la tex-mex. Vegetarienii vor avea şi ei motive de bucurie: steak-ul de varză sau ciupercile umplute cu brânză vor face senzaţie chiar şi printre cei mai înrăiţi carnivori.
13 octombrie - Oraşul meu acasă şi la birou (ediţia a IV-a)
„De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela” a ajuns la al doilea sezon, tot cu şase episoade a câte jumătate de oră, şi va fi difuzat imediat după prima emisiune, de la ora 18:00, în zilele de weekend, şi în reluare de la 23.30 şi 11:30 a doua zi. Serialul explorează esenţa bucătăriei româneşti, în care tradiţiile rurale se împletesc cu influenţele moderne pentru a oferi o experienţă autentică. Mihaela va pune accent pe conceptul „Farm to Fork". De la ferme de struţi la poveşti despre sturion şi caviar, de la delicii din ciuperci până la arome de cireşe coapte în solar sau uleiuri presate la rece, fiecare episod aduce pe ecran autenticitate, bucurie şi curiozitate pentru ingredientele locale.
Prăjiturela a lucrat 15 ani în domeniul militar, dintre care 10 a fost în paralel şi food blogger. Ea a studiat limba maghiară la Facultatea de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti. Momentul în care s-a îndrăgostit de zona culinară a fost în timpul unei burse la Budapesta, unde trebuia să împartă bucătăria cu studenţi din toată lumea.
Inspiraţia îi vine din explorările lumilor noi, fie că e vorba de paginile cărţilor, fie că e vorba de călătorii în toată lumea sau de amintiri din copilărie şi creativitate pură. Bucatele pregătite şi propuse de ea sunt irezistibile, pline de culori încântătoare.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.