Doi jurnalişti de radio au fost împuşcaţi mortal în Republica Dominicană, marţi, în timpul unei transmisiuni în direct, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei bărbaţi au fost arestaţi pentru asasinarea celor doi jurnalişti. Unul dintre ei filma acea emisiune, care era transmisă în direct pe Facebook Live. 

Imaginile video arată că transmisiunea a fost întreruptă de focuri de armă. În înregistrări se aude vocea unei femei care strigă, cuprinsă de panică: ”Împuşcături! Împuşcături! Împuşcături!”.

Poliţia a dezvăluit că asasinatele au fost comise marţi în San Pedro de Macoris, un oraş aflat la est de capitala acestui stat, Santo Domingo. 

Cei doi jurnalişti ucişi au fost prezentatorul radio Luis Manuel Medina şi producătorul Leo Martinez.

O femeie a fost rănită şi se află în prezent în spital, au precizat autorităţile locale.

Cei trei bărbaţi arestaţi nu au fost deocamdată puşi sub acuzare, iar poliţia locală a spus că nu a descoperit deocamdată motivul din spatele acestui asasinat. 

”Ancheta a început şi vom încerca, din toate puterile noastre, să descoperim adevărul”, a spus procurorul general Jean Rodriguez, citat de presa locală.

În august 2015, doi jurnalişti americani au fost împuşcaţi mortal în timpul unei transmisiuni TV în direct ce era realizată din statul Virginia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.