Două dintre premierele lunii mai la National Geographic sunt documentarul de arhivă „Charles: povestea în cuvintele lui” şi „Europa sălbatică”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Garda de coastă din Caraibe”, În fiecare joi de la ora 21.00, începând din 4 mai

Această serie urmăreşte unităţile de pe insulele tropicale Curaçao, Aruba şi St. Martin. Aceşti bărbaţi şi femei sunt zilnic în prima linie în lupta împotriva traficului de droguri şi de persoane. Sunt instruiţi, bine înarmaţi şi echipaţi cu bărci, avioane şi elicoptere avansate. Protejarea paradisului necesită o echipă de elită care să facă faţă oricărei provocări.

„S.O.S. Maşini clasice, în fiecare joi de la ora 22.00 începând din 18 mai

S.O.S. Maşini clasice revine pentru cel de-al 11-lea sezon.

„Exomars: Misiune imposibilă”, vineri, 12 mai de la ora 22.00

În 2022, misiunea ExoMars a primit o lovitură dură. A fost nevoie de 20 ani pentru realizare sa, însă ambiţiosul proiect a fost afectat de diverse eşecuri tehnologice, precum şi de numeroase crize economice şi politice. Cu acces fără precedent la misiune şi la miile de bărbaţi şi femei din 20 de ţări diferite care au fost implicaţi, urmărim cum visul de a găsi viaţă pe Marte a fost, în cele din urmă, sortit eşecului.

„Charles: Povestea în cuvintele lui”, duminică, 28 mai, de la ora 21.00

Pe 6 mai 2023, Charles Windsor va fi încoronat rege al Angliei într-o ceremonie care va fi urmărită de miliarde de oameni din întreaga lume. Va fi unul dintre evenimentele de referinţă nu doar ale anului, ci şi ale deceniului şi va deschide oficial un nou capitol în istoria Monarhiei Britanice. „Charles: Povestea în cuvinte lui” este un documentar de arhivă care încearcă să răspundă la întrebarea cum va fi Charles ca rege prin explorarea evenimentelor cheie din viaţa lui. 

National Geographic Wild

„Europa sălbatică”, în fiecare duminică, din 6 mai, de la ora 19.00

Europa are o mare diversitate. Se întinde de la îngheţatul Nord Arctic până la ţărmurile Africii. Aceste documentare explorează bătrânul continent, punându-i în valoare atât peisajele din diferite regiuni ale sale cât şi speciile întâlnite acolo. Temperaturile în Europa variază de la minus 40 de grade Celsius la plus 40 de grade, în cadrul mai multe ecoregiuni.

„Veterinarii de la Wild”, în fiecare luni, din 1 mai, de la ora 19.00

Veterinarii îşi dedică viaţa îngrijiirii animalelor, prevenirii şi vindecării oricărei boli sau răni în rândul animalelor. Sunt pasionaţi de ele, iar WILD sărbătoreşte meseria lor importantă, într-o serie de documentare speciale, plină de poveşti emoţionante, urgenţe de viaţă sau de moarte şi viaţa de zi cu zi a acestor profesionişti pasionaţi de munca lor. Indiferent dacă se află în însorita Florida, în înzăpezita Alaska sau în Nebraska, toţi aceşti veterinari incredibili împărtăşesc o mare dragoste pentru animale!

„Destinaţia: Wild”, sâmbătă, de la ora 19.00

Când vine vorba despre a experimenta cele mai bune şi mai intime întâlniri cu fauna sălbatică văzute vreodată la televizor, National Geographic Wild reuneşte cinematografia de neegalat cu povestiri convingătoare pentru a dezvălui misterele lumii naturale în moduri dure dar frumoase. „Destinaţia: Wild” revine pe post în fiecare săptămână cu documentare care urmăresc călătorii de neuitat în lumea sălbatică - de la cele mai îndepărtate zone, la abisurile oceanului şi până la frumuseţile uluitoare regăsite chiar în faţa propriilor nostre uşi. Premieră: Argentina sălbatică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.