Emisiunea de lifestyle "Ultraviolet" debutează duminică, de la ora 14.30, la Digi24.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul, realizat de Monica Rădulescu, va oferi poveşti inspiraţionale, recomandări de carte din zona de lifestyle, portretele oamenilor care schimbă industria modei. 

Monica Rădulescu are o diplomă de master în jurnalism. Înainte să se alăture echipei Digi24, ea a lucrat trei ani în radio şi televiziune.

"Se spune că primii şapte ani de acasă sunt esenţiali pentru viitorul oricărui om. Coincidenţă sau nu, în perioada asta se împlinesc şapte ani de când lucrez la Digi24, ani în care am muncit mult şi m-am format ca jurnalist. Dacă până acum am realizat sute de materiale despre cum să ai un stil de viaţă sănătos la emisiunea "Tinereţe fără bătrâneţe", din 3 martie pentru mine începe un nou capitol, o mare provocare, cred că cea mai mare de până acum: aceea de a prezenta o emisiune de lifestye altfel. "Ultraviolet" este un concept nou la Digi24, în care mă regăsesc 100%, pentru că aduce împreună două mari pasiuni ale mele, cea pentru stil, culori, modă şi istoria modei cu cea pentru televiziune", spune Monica Rădulescu.

Televiziunea de ştiri Digi 24 este parte a grupului Digi RCS & RDS. Grupul Digi mai deţine deţine primul post Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, şi 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music şi posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance Fm şi Chill FM.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.