History Channel prezintă în premieră, începând din 14 martie, în fiecare joi, de la ora 21.00, noul serial documentar „Incredibil cu Dan Aykroyd", produs şi prezentat de multipremiatul actor, scriitor şi producător canadian Dan Aykroyd.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la persoane şi creaturi fantastice la locuri şi invenţii stranii, serialul de zece episoade va răspunde la întrebările „cine?", „de ce?" şi „cum?" din jurul câtorva din cele mai extraordinare şi uimitoare poveşti din istoria omenirii.

„În viaţa mea am aflat că tuturor le plac poveştile ce sfidează logica. Iar în acest serial vom prezenta o selecţie a unora dintre cele mai neobişnuite poveşti cunoscute vreodată", spune Dan Aykroyd. „Ca telespectator fidel şi pasionat al HISTORY Channel, sunt emoţionat de parteneriatul cu minunatul lor grup de cercetători şi fantasticii realizatori de programe, pentru a prezenta aceste lucruri şocante dar totuşi 100% adevărate din istoria omenirii. Serialul «Incredibil» promite să fie televiziune stimulativă şi distractivă”. 

Acest serial inteligent şi extrem de distractiv vă prezintă o galerie a celor mai bizare persoane, locuri, obiecte şi evenimente din istoria omenirii, relatate doar cum Dan Aykroyd poate s-o facă. De la Marea Inundaţie cu melasă din Boston, în 1919, când un val de sirop de opt metri a pus la pământ un întreg cartier, sau epidemia de dans din 1518 şi până la intervenţia chirurgicală cu o rată a decesului de 300% şi pudelul în cădere, responsabil de moartea a trei oameni, aceste aparente poveşti vânătoreşti par greu de crezut, dar sunt totalmente adevărate.

De-a lungul a zece episoade, „Incredibil cu Dan Aykroyd" va purta telespectatorii într-o călătorie fascinantă, pentru a dezvălui cele mai stranii dar nu mai puţin adevărate poveşti aduse la viaţă prin reconstituiri dinamice, imagini şi documente de arhivă convingătoare, prezentate printr-un comentariu amuzant şi inteligent, plin de vorbe de duh.

Printre experţii care explorează arhivele pentru a ne răspunde la întrebările „cum?" şi „de ce?" se numără autorul de cărţi culinare şi personalitatea TV Adam Richman, starul emisiunii „Jeopardy!" Austin Rogers, expertul în animale Jeff Musial, scriitorul şi istoricul Mitch Horowitz, realizatorul TV Don Wildman, autoarea de texte despre sport Kavitha A. Davidson, egiptologul şi documentaristul premiat Ramy Romany, şi Dr. Yohuru Williams, activist şi profesor de istorie la Universitatea St. Thomas.

Cu ilustraţii dinamice, imagini de arhivă şi interviuri cu experţi, „Incredibil cu Dan Aykroyd" va aduce în atenţia publicului unele dintre cele mai misterioase şi bizare invenţii, creaturi, oameni şi obiecte din istorie. De la ursul sirian de 200 de kilograme care a devenit soldat şi până la bărbatul ce a supravieţuit după ce o bară metalică de peste un metru lungime i-a trecut prin cap, poveştile pot părea incredibile, dar ele sunt 100% adevărate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.