Porumbelul gulerat, fazanul şi pitulicea sfârâitoare se numără între cele 36 de specii de păsări monitorizate de Societatea Ornitologică Română în crângul verde din faţa Muzeului Naţional de Artă Contemporană şi vor fi surse de inspiraţie pentru atelierele ce vor avea loc sâmbătă în centrul Bucureştiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul special pentru copii va avea loc în intervalul orar 11:00 - 18:00, pe platfoma din faţa MNAC, pe terasa muzeului şi în expoziţia „Văzând Istoria” de la etajul 1.

Vor avea loc ateliere de stencil cu păsări, coregrafie şi mişcare, arhitectură şi urbanism, lectură despre natură, dar şi tururi ghidate pentru părinţi şi copii.

Înscrierea se face la adresa educatie@mnac.ro. Trebuie menţionat în corpul mesajului atelierul, numele participantului sau ale participanților, precum și vârsta. Participarea la ateliere se va face pe baza confirmării primite pe e-mail.

Participarea costă 40 lei pe atelier (include şi intrarea în muzeu). Accesul pentru adulţii însoţitori este gratuit. Biletele pot fi achiziţionate la intrare, sau online.

Cafeneaua muzeului rămâne închisă, dar sunt încurajate picnicurile improvizate, pe terasa sau pe peluza din faţa muzeului.

În cadrul atelierelor, au transmis organizatorii, vor fi organizate tombole cu cărţi pentru copii de la biblioteca MNAC. 

Atelierele MNAC sunt incluzive, astfel că toţi copiii cu dizabiltăţi sunt bineveniţi, indiferent de abilităţile lor artistice. Acestea au loc săptămânal la sediul muzeului sau online. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.