Art Safari Kinder lansează o provocare pentru copiii cu vârste între 4 şi 18 ani: să creeze propriile genţi, în cadrul concursului „The Bags of Tomorrow”. Micii artişti sunt invitaţi să deseneze, picteze sau să modeleze cea mai ingenioasă şi simpatică poşetă şi să câştige premii atractive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La atelierele şi cursurile Art Safari Kinder, copiii se împrietenesc cu arta şi descoperă o lume plină de culoare şi forme deloc plictisitoare. Programul este coordonat de artista Adriana Florea Băloiu, care acum îi va ghida pe micii Karl Lagerfeld şi pe micile Coco Chanel în drumul lor spre celebritate.

Fiecare participant îşi alege o tehnică, de la pictură, desen şi până la modelaj, iar apoi proiectează geanta visurilor. Printre creaţiile înscrise până acum la concurs se numără geanta-gogoaşă, geanta magnetofon, geanta Panda sau geanta-vacă minune.

Atelierul include tur ghidat gratuit şi kit de desen Kinder. Şcolile au parte de discount. Cine beneficiază gratuit

Atelierul de artă include şi un tur ghidat gratuit în Art Safari Stars Edition şi un kit de desen Kinder. Copiii vizitează expoziţiile pe un traseu redesenat pentru ei, inspirându-se din genţile create de cei mai faimoşi designeri şi cele mai cunoscute case de modă, din „Bags: Inside Out”: de la Chanel, Louis Vuitton, Gucci, la Hermès şi Dior.

Şi şcolile pot participa la concurs - grupurile organizate se bucură şi de un discount. Profesorii îşi aduc elevii la ateliere, iar ei învaţă să creeze o geantă de la zero. De asemenea, copiii din familii defavorizate, care primesc bursă socială şi fac parte din grupurile organizate de şcolari, beneficiază de ateliere gratuit.

Marele premiu: de la schiţă la realitate, cu ajutorul designerului Simina Filat

Marele câştigător va primi cadou geanta-creaţie proprie. Schiţa va fi transformată într-o geantă reală de Simina Filat, designer recunoscut la nivel internaţional. Simina Filat a câştigat numeroase premii şi a avut numeroase expoziţii naţionale şi internaţionale, cele mai sonore fiind Bienala de la Veneţia 2023, Expo Dubai 2020, Milano Design Week 2021/2022. De-a lungul timpului, a produs sute de modele, dintre care unele au devenit virale, rămânand constant în preferinţele publicului.

Premiile complete pentru locul I, II şi III şi cele 5 menţiuni vor fi anunţate în ianuarie 2024 pe site-ul Art Safari, secţiunea Art Safari Kinder, dar şi pe Instagram & Facebook. Acestea sunt oferite de ProfiArt şi Kinder. Câştigătorii vor fi selectaţi de coordonatorul atelierelor, la finalul perioadei de participare, şi vor fi anunţaţi în jurul datei 14 ianuarie 2024.

Program ateliere şi cursuri Art Safari Kinder (până pe 14 ianuarie 2024)
• Joi-vineri – 18:30-19:30
• Sâmbătă-duminică – 12:30-13:30 & 14:00-15:00
• Bilete: https://www.artsafari.ro/project/ateliere-pictura-copii/ sau rezervare la  kids@artsafari.ro/0770443219
• Palatul Dacia-România, Lipscani, nr. 18-20, Bucureşti

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.