Constănţenii şi turiştii vor avea parte de filme româneşti şi străine în premieră, de concerte ale unor artişti îndrăgiţi şi de invitaţi speciali, printre care un actor din serialul "La Casa de Papel", în cadrul primei ediţii a Sunscreen Film & Arts Festival, care este programată să se desfăşoare între 8 şi 11 septembrie, la Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Organizatorii au transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că spectatorii vor avea ocazia să întâlnească la Constanţa nume importante ale cinematografiei şi scenei de entertainment din România. Astfel, la Sunscreen sunt aşteptaţi actorii din "Clanul", noul serial produs de ProTV: Şerban Pavlu, George Mihăiţă, Mădălina Craiu, Constantin Dogioiu, Codin Maticiuc şi co-scenarista Lia Bugnar - care vor fi prezenţi la premiera primului episod al seriei, în 8 septembrie, de la 20:30, în Piaţa Ovidiu. 
 
În acelaşi loc, Matei Dima (BRomania) se va întâlni cu spectatorii în 9 septembrie, de la ora 20:30, după avanpremiera unuia dintre cele mai aşteptate filme ale anului: "Teambuilding". 
 
Regizorul Alexandru Lustig şi Şerban Pavlu vor fi în Piaţa Ovidiu în 10 septembrie, pentru comedia "Nunţi, botezuri, înmormântări", iar Mircea Bravo, Bunica Tanti Lenuţa şi regizorul Cristian Ilişuan se vor întâlni cu publicul în 11 septembrie, pentru filmul "Mirciulică". 
 
Actorul Marius Bodochi şi regizorul Victor Canache vor fi prezenţi la avanpremiera filmului "Capra cu Trei Iezi" din 9 septembrie, ora 20:30, la Sala Jean Constantin. 
 
Organizatorii au mai anunţat că invitatul special al evenimentului va fi actorul de origine sârbă Darko Perić, cunoscut publicului din România din serialul spaniol "La Casa de Papel", unde l-a jucat pe Helsinki. Perić va fi prezent la Constanţa pentru a se întâlni cu fanii, dar şi pentru proiecţia scurtmetrajului "Patria" (r. Alejandro Lobo, 2017), inspirat din fapte reale, unde îl joacă pe Ioan Clămparu, un proxenet român căutat internaţional. 
 
Darko Perić şi-a început cariera în 2010, când a fost distribuit în serialul spaniol "Crematorio" produs de Canal+. În 2015 a jucat în filmul "A Perfect Day", alături de Benicio del Toro şi Tim Robbins. A devenit cunoscut în lumea întreagă datorită rolului din "La Casa Del Papel" de pe Netflix, care a fost desemnat Cel mai bun serial dramatic la Premiile Emmy 2018.
 
Programul festivalului, care include peste 25 de filme româneşti şi internaţionale, va fi completat de concerte extraordinare, care vor avea loc la Teatrul de Vară Soveja. În 8 septembrie, în prima zi a festivalului, fanii muzicii trap sunt aşteptaţi la concertul pe care îl vor susţine Oscar şi Yakki, doi dintre cei mai apreciaţi tineri artişti ai momentului. 
 
"Vineri, 9 septembrie, e rândul lui Jean Gavril, autorul unor hituri precum Ultimul val sau Unde eşti tu, cunoscut publicului şi drept câştigătorul primului sezon al show-ului Dancing on Ice, să urce pe scena de la Soveja. Seara se va încheia spectaculos cu un recital The Turbans, formaţie compusă din artişti britanici, greci sau turci, care vor aduce la Constanţa un show unic de muzică balcanică şi bună dispoziţie”, se mai arată în comunicat. 
 
Sunscreen Film & Arts Festival este programat în perioada 8-11 septembrie, la Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.