Confruntarea dintre Franţa şi Spania în prima semifinală a fost lider absolut de audienţă, la Pro TV, în intervalul orar 22.00 - 23.52. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14.2 puncte de rating şi 49.1% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea doar 2.9 puncte de audienţă şi 10.0% share. De-a lungul difuzării, aproape 2,3 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 22.39, aproape 2,7 milioane de telespectatori au urmărit partida.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kolo a deschis scorul în minutul 8, însă spaniolii au revenit în joc în doar câteva minute. Yamal a adus egalarea în minutul 21, iar Olmo i-a dus în avantaj în minutul 25. Scorul a rămas 2-1 până la final, iar Spania a devenit prima naţională calificată în finală.

Studioul UEFA EURO 2024, condus de Costin Ştucan, cu Cătălin Oprişan şi invitaţii, Florin Răduciou, Răzvan Raţ şi Ciprian Marica, a fost lider absolut de audienţă după ora 00.00.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Pro TV avea 5.5 puncte de rating şi 37.3% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea doar 1,7 puncte de audienţă şi 11.5% share.

Miercuri, de la ora 22.00, în direct la Pro TV şi pe Voyo, Anglia şi Olanda se luptă pentru ultimul loc în finala de duminică. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.