Spectatorii care vor vedea cele patru producţii ale Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" Bucureşti, care vor fi prezentate pe scenele teatrului în perioada 20-30 octombrie, în cadrul Festivalului Naţional de Teatru, au şansa să câştige un pachet Special VIP din partea organizatorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni, 23 octombrie, de la ora 18.00, pe Scena Mare se va juca "Regele Lear", de William Shakespeare, o montare în cheia specifică regizorului georgian David Doiashvili, unul din cei mai în vogă regizori ai momentului.

Miercuri, 25 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Studio, este programat spectacolul "Angajare de clovn!", de Ion Caramitru, cel care semnează regia spectacolului.

Joi, 26 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Studio, o poveste tulburătoare, bazată pe scenariul unui film premiat cu Oscar, "No Man’s Land!", în regia bulgarului Alexander Morfov. Interpretează Mihai Călin, Richard Bovnoczki (nominalizat cu acest rol la Premiile UNITER) şi Ciprian Nicula. 

Vineri, 27 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Atelier, se va juca "Umbre" - piesa scriitoarei spaniole Marilia Samper, ea însăşi autoarea unui puneri în scenă de mare succes a propriului text. De această dată, regia îi aparţine lui Vlad Cristache, cu o distribuţie alcătuită integral din actori care fac parte din actuala trupă a TNB: Ana Ciontea, Gheorghe Visu, Mircea Rusu, Gavril Pătru, Alice Sălceanu şi Emilian Mârnea, alături de Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc.

Persoanele care vor dovedi că au cumpărat bilete la toate cele patru  producţii ale TNB înscrise în programul Festivalului Naţional de Teatru, vor putea câştiga - prin tragere la sorţi - un "pachet VIP", alcătuit din următoarele oferte: o invitaţie de două locuri la spectacolul "Dineu cu proşti", de Francis Veber, cu Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru. Invitaţia va fi însoţită de caietul program al spectacolului cu autografele interpreţilor; o invitaţie de două locuri în loja oficială a Sălii Mari, la una din viitoarele premiere ale TNB, "Regele moare", de Eugen Ionesco, avându-l în rolul titular pe actorul Victor Rebengiuc, sărbătoritul FNT de anul acesta, însoţită de caietul program/ afişul cu autografele interpreţilor; un tur ghidat gratuit al TNB, inclusiv în culisele şi atelierele teatrului, în oricare din zilele de luni, la alegerea câştigătorului. La acest tur, câştigătorul poate sa îşi invite familia şi prietenii (maximum 20 de persoane), şi afişele celor patru spectacole vizionate în cadrul FNT cu autografele interpreţilor.

Spectatorii vor trimite pe adresa de mail promovaretnb@gmail.com sau vor depune la Casa de Bilete a TNB fotografia scanată a biletelor cumpărate (fie de la Casa de bilete a TNB, fie online prin MyStage),  însoţită de nume şi adresă de mail. Termen limită: 3 noiembrie 2017
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.