Celebrul violonist David Garrett revine la Bucureşti, vineri, în cadrul turneului „Iconic Trio Tour 2023”. Spectacolul va avea loc în spaţiul outdoor al Arenelor Romane din Capitală, începând cu ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru prima dată, David Garrett va concerta în formula de trio, alături de Franck van der Heijden la chitară şi Rogier van Wegberg la bas. Concertul „Iconic” reprezintă un omagiu adus marilor violonişti ai epocii de aur şi cuprinde interpretări inegalabile ale unor capodopere muzicale care l-au inspirat pe David Garrett încă din copilărie.

Repertoriul concertului „Iconic” cuprinde o amplă selecţie de compoziţii ce aparţin unor nume legendare, precum Franz Schubert, Antonio Vivaldi, Fritz Kreisler, Wolfgang Amadeus Mozart sau chiar Grigoraş Dinicu.

Artistul va cânta pe o vioară Guarneri del Gesù, o bijuterie creată în anul 1734 la Cremona, de lutierul Bartolomeo Giuseppe Guarnerius, a cărei valoare a fost estimată la 3,5 milioane de euro.

Biletele pentru concertul „Iconic” pot fi achiziţionate online de pe Eventim.ro. În ziua concertului, biletele vor putea fi cumpărate, de asemenea, de la casa de bilete amplasată în zona de acces a publicului în locaţie. Preţurile biletelor variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: Cat. 4 – 220 lei, Cat. 3 – 300 lei, Cat. 2 – 390 lei, Cat. 1 – 490 lei şi VIP – 590 lei.    

Program concert

Concertul va începe la ora 20:00, va avea o pauză de aproximativ 20 de minute şi se va încheia în jurul orei 22.30.
Pentru a evita aglomerarea zonelor de acces, porţile se vor deschide la ora 18:30, prin urmare, organizatorii le recomandă participanţilor să ajungă la Arenele Romane în timp util, astfel încât accesul să se poată desfăşura în condiţii optime.
Persoanele care vor opta pentru serviciile de transport BlackCab, în zilele de 18 şi 19 august 2023, pot beneficia de 15% reducere prin utilizarea codului „Laishoo”.

Reguli de acces

Accesul la concert este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Sunt acceptate biletele emise de agenţia de bilete Eventim şi vor fi validate prin scanarea acestora la intrare. Prin prezentarea biletelor achiziţionate prin intermediul altor agenţii de bilete (ex.Viagogo), alta decât agenţia autorizată, respectiv Eventim.ro, organizatorul nu  garantează cu validarea acestora şi asigurarea accesului în locaţie.
Este obligatoriu păstrarea biletului pe toată durata concertului. În cazul în care anumiţi spectatori decid să părăsească incinta sălii de spectacol înainte de încheierea concertului, aceştia vor putea reveni în locaţie doar dacă îşi achiziţionează un nou bilet.

În cazul în care spectatorii vor intra în sala de spectacol după începerea concertului, aceştia îşi vor putea ocupa locurile numai în pauza dintre melodii sau în timpul aplauzelor.
În incintă, va fi amenajată o zonă de baruri cu băuturi/snacks-uri etc.

Nu este permis accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale. 

Fotografierea/filmarea cu telefonul mobil este permisă în timpul concertului fără a fi utilizat flash-ul.
Buchetele de flori/cadourile din partea publicului vor fi colectate de către agentul de securitate şi îi vor fi înmânate artistului în timpul pauzei sau la finalul concertului. 
Pentru siguranţa publicului şi pentru buna desfăşurare a evenimentului, la momentul accesului în locaţie participanţii sunt, de asemenea, rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.
Minorilor cu vârsta de peste 3 ani li se va permite accesul în incinta sălii doar pe baza unui bilet valid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.