„Uvertura Carnaval”, de Antonin Dvorak, „Concertul în la minor pentru vioară, violoncel şi orchestră, op. 102”, de Johannes Brahms, şi „Poemul extazului, op. 54”, de Alexandr Scriabin, în interpretarea orchestrei simfonice a Filarmonicii „George Enescu”, condusă de Christian Badea, vor fi disponibile joi, de la ora 19.00, în cadrul stagiunii online a filarmonicii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Solişti în concertul de Brahms sunt violonista Alexandra Conunova şi violoncelistul Andrei Ioniţă, tineri artişti care reprezintă „viitorul muzicii clasice în România“, după cum îi caracterizează maestrul Christian Badea.

Înregistrarea concertului, care a avut loc pe 19 aprilie 2019, în sala mare a Ateneului Român, va putea fi urmărită pe site-ul fge.org.ro, pe pagina de Facebook şi pe canalul de YouTube ale filarmonicii.

De asemenea, concertul va fi transmis pe pagina de Facebook a Forumului Cultural Austriac, partener al evenimentului.

Accesul pe aceste canale online va fi gratuit timp de 48 de ore.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.