Serile de luni din martie vor sta sub semnul comediei la Warner TV, care va difuza, după ora 20.00, filme cu peripeţii amuzante pentru întreaga familie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seria va debuta pe 7 martie, cu lungmetrajul „Cei trei Ninja lovesc din nou/ 3 Ninjas Kick Back” (1994), regizat de Charles T. Kanganis.

Continuarea „3 Ninjas”, singura adaptată în joc video, are în centru fraţii Douglas, instruiţi în artele marţiale, care se confruntă cu duşmanii bunicului lor, fost campion, în timpul unei călătorii în Japonia pentru a livra un pumnal nepreţuit şi pentru a participa la un turneu. Din distribuţie fac parte Max Elliott Slade, Sean Fox, J. Evan Bonifant şi Victor Wong.

Robin Williams îşi duce familia într-o „Excursie cu surprize” plină de învăţăminte. Filmul „RV” (2006) va fi difuzat pe 14 martie şi prezintă călătoria prin Colorado a disfuncţionalei familii Munro.
Pentru a-şi scoate copiii adolescenţi din starea de apatie şi pentru a redeveni o familie unită, tatăl decide că o călătorie cu rulota este exact ce trebuie. Pe drum, ei au parte de experienţe periculoase şi amuzante, care îi readuc împreună.


Cheryl Hines, JoJo, Josh Hutcherson, Kristin Chenoweth, Jeff Daniels şi Will Arnett completează distribuţia filmului regizat de Barry Sonnenfeld.

Comedia irlandeză „În sănătatea lui Ned/ Waking Ned” (1998), regizată de Kirk Jones, va fi difuzată pe 21 martie. Un sat întreg, la fel ca o lume întreagă, visează să câştige la loterie. Ned Devine reuşeşte, însă moare din cauza şocului. Toţi consătenii se hotărăsc să îl „ţină în viaţă” pentru a lua banii câştigaţi.
Din distribuţia filmului nominalizat la premiile BAFTA, ale Sindicatelor actorilor şi producătorilor americani fac parte Ian Bannen, David Kelly, Fionnula Flanagan şi James Nesbitt.

„Pădurea snobilor/ Caddyshack” (SUA, 1980) va fi difuzat pe 28 martie. În clubul Bushwood, unde sunt acceptate doar persoane foarte importante, debandada şi nebunia sunt prezente în bucătăria restaurantului, dar şi pe terenul de golf şi în rândul oaspeţilor. 

Chevy Chase interpretează rolul unui jucător de golf, excentric şi afemeiat, Rodney Dangerfield este un mahăr cu apucături ce lasă de dorit, Ted Knight este un afacerist cu dorinţa de a fi fair play, Michael O’Keefe joacă rolul unui cărăuş de echipamente de golf care vrea să ajungă cineva, iar Cindy Morgan este femeia de moravuri uşoare şi face tot posibilul să îşi păstreze reputaţia proastă.

Distribuţia este completată de Bill Murray, care, din postul de îngrijitor al pajiştilor, încearcă toate variantele pentru a scăpa de un hârciog, şi el personaj în film, pe nume Mr. Gopher.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.