History Channel prezintă, în luna noiembrie, ascensiunea şi căderea Imperiului Roman prin prisma uneia dintre cele mai spectaculoase şi brutale arene din istoria omenirii, în seria documentară „Colosseumul", cum supravieţuiesc oameni muntelui în sălbăticia nord-americană într-un nou sezon din „Muntenii", noi dovezi ale prezenţei extraterestre pe Pământ în „Extratereştri Antici" şi poveşti adevărate şi extraordinare din Egiptul Antic în al doilea sezon al seriei „Legendele faraonilor".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Colosseumul 

Premiera luni, 7 noiembrie, de la ora 22:00.

Această serie în opt episoade prezintă ascensiunea şi căderea Imperiului Roman prin prisma uneia dintre cele mai spectaculoase şi brutale arene din istoria omenirii - Colosseumul. De la viaţa cruntă a gladiatorilor ca luptători sclavi la împăraţii Romei care s-au folosit de vastul amfiteatru pentru a-şi demonstra puterea totală, „Colosseumul” oferă telespectatorilor o incursiune unică şi personală în interiorul celui mai emblematic imperiu al istoriei. Fiecare episod evidenţiază câte unul dintre cele opt personaje-cheie, toate bazate pe persoane reale din istorie.

Acoperind o perioadă de câteva sute de ani, serialul se desfăşoară cronologic, de la inaugurarea cu fast a arenei până la ultimele jocuri. Colosseum foloseşte secvenţe dramatice „live-action” şi efecte speciale pentru a insufla emoţie în naraţiunea personală a fiecărui personaj istoric. Serialul include comentarii cu experţi de top, cercetători de renume mondial şi nu numai.

Muntenii | Sezonul 11

Începe miercuri, 9 noiembrie, de la ora 22:00.

Încă mai există în America oameni care-şi câştigă existenţa din ce le oferă pământul, vânând şi punând capcane pentru a-şi hrăni familiile. Aceştia sunt Muntenii. Însăşi supravieţuirea lor se bazează pe utilizarea unor abilităţi străvechi perfecţionate de-a lungul a sute de ani.

Din Munţii Apalaşi până în Munţii Stâncoşi sau Alaska, acest serial îi urmăreşte pe munteni în cursa împotriva iernii, obţinând hrana şi banii necesari pentru a supravieţui în cele mai reci luni ale anului.

Experţi în înfruntarea primejdiilor iernii şi a condiţiilor primitive în care îşi desfăşoară existenţa, întotdeauna pregătiţi pentru ce este mai rău, muntenii şi-au croit drum prin sălbăticia Americii înainte ca lumea să fie lovită de pandemia globală.

Ei vor face tot posibilul să îşi apere libertatea şi stilul de viaţă, motiv pentru care experienţa, cunoştinţele şi tăria de caracter le vor fi de folos acum mai mult ca niciodată.

Extratereştri Antici | Sezonul 14 – Episoade noi

Începe miercuri, 16 noiembrie, de la ora 21:00.

Oare fiinţe inteligente din spaţiu au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă? Exploraţi posibile conexiuni între fenomene OZN şi informaţii decodate din texte antice şi artefacte cu Giorgio Tsoukalos şi experţi de renume, în noi episoade ale seriei cult „Extratereştri Antici”.

Din vremea dinozaurilor până în Egiptul antic, de la desenele rupestre din vechime la apariţiile de azi, fiecare episod din acest serial cult al HISTORY Channel conferă profunzime istorică întrebărilor, speculaţiilor, mărturiilor şi teoriilor care înconjoară această controversă perenă.

În noile episoade, Giorgio Tsoukalos şi experţii săi fac o retrospectivă asupra unora dintre cele mai incredibile structuri extraterestre prezentate în serialul Extratereştri Antici, noi dovezi ale prezenţei extraterestre pe Pământ, precum şi cele mai convingătoare investigaţii care, în opinia lor, reprezintă întâlniri reale cu vizitatori extratereştri.

Legendele Faraonilor | Sezonul 2 

Premiera duminică, 27 noiembrie, de la ora 21:00.

„Legendele faraonilor” este o docu-dramă care aduce la viaţă poveştile extraordinare din epoca faraonilor. Bazat pe cele mai recente cercetări, cu filmări 4K, serialul surprinde energia şi splendoarea celei mai fascinante civilizaţii din lumea antică.

Sezonul al doilea se concentrează pe dinastia a XVIII-a care a fondat Noul Regat, o perioadă cunoscută sub numele de epoca de aur a Egiptului. Seria dezvăluie viaţa secretă a faraonilor şi a poporului lor, care au transformat regatul Egiptului cum nu a făcut-o nicio altă dinastie până atunci.

Cele şase episoade pun în lumină domnia celor mai mari regi şi regine din acea dinastie, precum Akhenaton, Nefertiti sau Tutankhamon, precum şi poveştile din culisele proiectelor lor de construcţii colosale, prezentând perioada critică în care Egiptul a renăscut din propria cenuşă pentru a deveni un imperiu invincibil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.