Serialul original „Codename: Annika” - un exemplu captivant al stilului Nordic Noir va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime în România, începând din 30 septembrie. Primul episod va fi difuzat în ziua premierei, urmând ca noi episoade să fie adăugate săptămânal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Thrillerul format din şase părţi, creat de Mia Ylönen şi Aleksi Bardy, oferă o privire în spatele cortinei din lumea ascunsă a fraudei în arta de înaltă clasă şi explorează realitatea navigării printr-o identitate dublă.

„Codename: Annika” o are în rolul principal pe Sannah Nedergård („Yellow Sulphur Sky”), care joacă rolul Emmei/Annika, o detectivă finlandeză specializată în fraude în artă, marcând astfel primul său rol principal într-un serial poliţist internaţional.

Acest serial SkyShowtime Original îi are ca protagonişti pe Ardalan Esmaili („Snabba Cash”) în rolul lui Rasmus Ståhlgren, Eva Melander („Border”) în rolul Rinei Olander şi Helena Bergström („House of Angels”) în rolul Agathei Torstensson, alături de Pekka Strang („Tom of Finland”) care îl interpretează pe Raimo Korpi, Miro Lopperi („Aikuiset”) ca Sampo Raivio, Clarisse Lhoni-Botte („Rolling to You”) ca Béatrice Joly şi Charles Martins („Emily în Paris”) ca Denver Carpentier. Serialul este regizat de AJ Annila („Peacemaker”), unul dintre cei mai importanţi regizori din Finlanda.

În acest serial poliţist, detectiva finlandeză Emma Haka, aflată încă în perioada de instruire privind munca sub acoperire, este trimisă într-o misiune în lumea coruptă a comerţului cu arte plastice din Stockholm. Sub pseudonimul Annika Stormare, ea preia firea ciudată şi pătimaşă a acesteia din urmă. Pe măsură ce ancheta o duce pe Emma mai adânc în lumea interlopă, începe să se estompeze graniţa dintre ea şi Annika – ce a fost cândva în viaţă şi a lăsat în urma sa o reţea încurcată de mistere.

„Codename: Annika” a primit susţinere pentru realizare din partea Federaţiei de Film din Finlanda şi de la Programul Europa Creativă - MEDIA al Uniunii Europene şi este finanţat de Business Finland - Audiovisual Production Incentive. Mia Ylönen şi Aleksi Bardy sunt co-creatori pentru Helsinki-Filmi.

SkyShowtime, o asociere a Comcast şi Paramount Global, este disponibil direct pentru clienţi prin intermediul aplicaţiei SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung şi prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Preţul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 € (fără reclame).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.