Vedetele CNN au transmis în noaptea de Anul Nou din diverse părţi ale Statelor Unite - New York, New Orleans şi Miami -, dar şi din capitala Mexicului, într-un mod care tinde să devină o tradiţie: consumând alcool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anderson Cooper, Don Lemon, Brooke Baldwin şi Randi Kaye au petrecut noaptea dintre ani prezentând petrecerile la care au participat, discutând cu vedete precum Feye Dunaway, şi bând shot-uri, şampanie şi vodcă cu suc.

Ei au încurajat privitorii să îi acompanieze.

CNN nu a fost singurul post TV american ale cărui gazde au băut în direct - cele de la Fox News au făcut cocktail-uri în timpul programului special de Anul Nou -, însă a pus accentul mult mai mult pe acest lucru, potrivit Washington Post.

În ultimii ani, prezentatorii CNN şi-au pus cercei în urechi, s-au dezbrăcat şi au participat la petreceri unde se fuma marijuana - toate acestea, în direct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.