Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), care nu a mai prelungit marţi licenţa postului Realitatea TV, a aprobat însă modificarea licenţei Realitatea Plus, operată de compania Geopol International, a lui Cozmin Guşă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit paginademedia.ro, Realitatea Plus va avea aceeaşi emisie ca cea pe care Realitatea TV a avut-o până acum. Pe de altă parte, postul nu este în lista must carry şi nu se află în grilele tuturor cabliştilor, aşa cum era Realitatea TV.

Din datele prezentate de biroul tehnic al CNA, postul este prezent în grila unor mici cablişti şi sunt în discuţii cu UPC şi RCS.

CNA nu a mai prelungit licenţa postului Realitatea TV, post înfiinţat în 2001. Realitatea Media, aflată în insolvenţă de opt ani, nu are un plan de reorganizare aprobat, nu a putut depune certificatul fiscal necesar prelungirii licenţei audiovizuale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.