Clever Business Transilvania anunţă finalizarea cu succes a tranzacţiei prin care a preluat postul de televiziune Prima TV, definind achiziţia drept ”un proces complex” şi precizând că în perioada următoare va investi în Prima TV, atât în oameni care să se alăture postului tv, cât şi în echipamente şi programe. Adrian Tomşa, acţionar majoritar şi membru în bordul Prima TV, anunţă că obiectivul este ca postul TV să revină în topul televiziunilor comerciale din România, în următorii 3 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Clever Business Transilvania anunţă finalizarea cu succes a tranzacţiei prin care a preluat postul de televiziune Prima TV. După achiziţie, Prima TV s-a alăturat grupului media Clever, dezvoltat de antreprenorul clujean Adrian Tomşa. Achiziţia Prima TV a reprezentat un proces complex, avându-se în vedere starea de reorganizare judiciară a societăţii vânzătoare, necesitatea obţinerii acordului din partea Consiliului Concurenţei, precum şi necesitatea obţinerii acordului din partea Consilului Naţional al Audiovizualului. Ca element specific, condiţia impusă de Clever Business Transilvania pentru finalizarea acestei tranzacţii, respectiv plată integrală  a impozitelor şi taxelor restante către Bugetul de stat acumulate de către Vânzător, de peste 10 milioane de lei, a fost respectată. În acest sens, cumpărătorul, Clever Business Transilvania, a plătit direct către bugetul de stat, în numele vânzătorului, toate taxele restante, obţinându-se astfel atestatul fiscal cu datorii zero către buget, element necesar pentru aprobarea de către CNA a tranzacţiei”, anunţă Grupul Clever într-un comunicat.
 
În perioada următoare,  grupul va investi în Prima TV, atât în oameni care să se alăture postului TV, cât şi în echipamente/tehnic şi programe.
 
"Avem răbdare, Prima este un proiect pe termen lung pentru noi. Ne propunem să revenim în topul televiziunilor comerciale din România, în următorii 3 ani. Avem un plan pe care-l vom executa, cu milestone-uri setate la fiecare 6 luni de zile, cu o atenţie acordată creşterii şi dezvoltării în mediul digital. Le mulţumim tuturor celor au fost alături de noi şi au avut încredere, partenerilor, noilor colegi care ni s-au alăturat şi publicului pentru susţinere. Speram să nu-i dezamăgim", a declarat Adrian Tomşa, acţionar majoritar şi membru în bordul Prima TV.
 
Pe parcursul tranzacţiei, asistenţa juridică a fost asigurată de Casa  de avocatură Ţucă, Zbârcea & Asociaţii, prin avocatul Cătălin Băiculescu.
 
Clever Business Transilvania a preluat în septembrie Prima TV şi a adăugat portofoliului său o televiziune generalistă. Grupul media, dezvoltat de Adrian Tomşa, mai conţine televiziunea Look Plus, canalele sportive Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV, Profit.ro dar şi site-urile looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro şi profit.ro.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.