Cinci sute de tablouri de artă românească clasică şi contemporană vor fi scoase la licitaţia organizată de Artmark, online, pe 28 şi 29 aprilie, fiecare lucrare având preţul unitar de pornire de 100 euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întregul stoc de opere poate fi vizionat online pe artmark.ro, iar lucrările de artă care îl compun pot fi licitate  în regim online, pe platforma Artmark Live, în serile de 28 şi 29 aprilie.

Sub egida Hanul cu Tei 1833, A10 by Artmark asigură licitaţiei suportul logistic, organizând vânzarea prin licitaţie online a stocului reputatei galerii transilvănene de artă.

Operele din cadrul licitaţiei sunt semnate de mari artişti ai artei româneşti, precum Aman, Vermont, Pallady sau Petraşcu, completaţi de mai contemporanii Constantin Piliuţă, Ion Pacea ori Ştefan Câlţia.

Lucrărilor semnate de maeştrii români li se adaugă şi piese de grafică realizate de celebrii Salvador Dali sau Henri Matisse.

Semnătura celebră şi preţul unitar al lucrărilor dă ocazia colecţionarilor şi pasionaţilor de frumos să conserve, în contextul actual, valoarea banilor lor în cadrul unei pieţe sigure - piaţa de artă. 

Licitaţia Patrimoniului unei Galerii Transilvănene are loc la o distanţă de aproximativ două decenii de la ultima licitaţie organizată de Hanul cu Tei - centru de artă al comerţului bucureştean de profil.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.