Crime+Investigation prezintă, în această lună, unele dintre cele mai tulburătoare procese din SUA şi Marea Britanie din ultimii ani alături de Rob Rinder în „Secretele interogării",expune problemele din cadrul sistemului judiciar american în „60 de zile după gratii" şi arată cele mai fascinante interogatorii făcute vreodată în serialul „La interogatoriu".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Secretele interogării cu Rob Rinder” va avea premiera luni, 14 noiembrie, de la ora 23:00. 

Cunoscut ca avocat specializat în drept penal şi prezentator TV în Marea Britanie, Robert Rinder este ghidul perfect în arta interogării. Noua emisiune analizează unele dintre cele mai tulburătoare procese din SUA şi Marea Britanie din ultimii ani. O echipă de experţi va analiza interogatoriile poliţiei, în fiecare dintre acestea, munca pricepută a detectivilor fiind esenţială pentru rezolvarea cazului şi obţinerea unei condamnări.

Sub îndrumarea lui Rinder, detectivi de rang înalt pensionaţi din SUA şi Marea Britanie, criminologi şi psihologi, precum şi experţi în limbajul corpului vor examina înregistrările iniţiale ale interogatoriilor din fiecare caz şi vor dezvălui „trucurile” folosite pentru a obţine o mărturisire şi indiciile care indică faptul că un suspect minte.

„60 de zile după gratii | Sezonul 7” începe sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 23:00.

Sezonul al şaptelea din serialul experiment „60 de zile după gratii” prezintă o perspectivă inedită asupra vieţii în închisoarea Henry din Georgia, la periferia oraşului Atlanta.

Scopul experimentului este de a scoate la lumină problemele din cadrul sistemului judiciar american. Participanţii se oferă voluntar pentru a petrece sub acoperire 60 de zile într-una dintre cele mai dure închisori din Statele Unite ale Americii, în încercarea de a obţine cât mai multe informaţii despre prizonieri şi paznici, cât şi despre vulnerabilităţile generale pe care le prezintă sistemul penitenciar american.

Aici, şapte voluntari se amestecă printre deţinuţi, timp de 60 de zile, fără ca poliţiştii, gardienii şi ceilalţi condamnaţi să cunoască acest lucru. Pentru prima dată, în istoria emisiunii, toţi participanţii au fost anterior arestaţi pentru crime pe care le-au comis, însumând un total de 40 de ani în spatele gratiilor.

Vor reuşi aceşti participanţi să supravieţuiască provocărilor în timpul stagiului voluntar din închisoare? Experimentul „60 de zile după gratii” oferă telespectatorilor o perspectivă nemijlocită asupra lumii periculoase din penitenciar, pe măsură ce participanţii se adaptează în detenţie.

„La interogatoriu” va debuta duminică, 20 noiembrie, de la ora 22:00. 

Cazurile penale pot fi câştigate sau pierdute în sala de interogatoriu. Succesul poate aduce dreptate victimelor, eşecul - eliberarea vinovaţilor. „La interogatoriu” este un nou serial despre crime adevărate care explorează răsturnările delicate de situaţie ale unora dintre cele mai fascinante interogatorii făcute vreodată. Cele zece episoade vor dezvălui fiecare tactică, fiecare moment decisiv care are loc între acei patru pereţi. Detectivii implicaţi vor comenta scenă cu scenă înregistrările interogatoriilor, relevând adesea un joc cu miză mare de-a şoarecele şi pisica. Tensiunea atinge cote maxime, deoarece, prin lege, niciun suspect nu este obligat să vorbească. Cei care o fac se pot opri în orice moment. „La interogatoriu” este o cursă contra cronometru şi totul este în joc.

Crime+Investigation dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptăţii şi a unei mai bune înţelegeri a comportamentului unui ucigaş. Fiecare călătorie este personală şi emoţională, fiind completată de poveştile anchetatorilor, experţilor şi a victimelor şi apropiaţilor acestora. Crime+Investigation® este disponibil la nivel internaţional în peste 50 de milioane de locaţii şi difuzat în 18 limbi. Crime+Investigation® a fost lansat în România în 2013 şi este prezent pe toate platformele majore de cablu din ţară, inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange şi Vodafone.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.