"Iacării acrobaţi. Povestea unui vis", de Alina Bâltâc, cu ilustraţii de Yanna Zosmer şi editată de Curtea Veche Publishing, va fi lansată pe Aerodromul Băneşti Prahova, de la ora 17.00, de 1 Iunie. Participanţii vor putea asista şi la un antrenament aviatic al celor ce au reuşit să uimească o lume întreagă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La eveniment vor fi prezenţi cei trei piloţi care şi-au pus amprenta asupra istoriei aviaţiei, fiind singura echipă independentă de acrobaţie aeriană din România: Ioan Postolache (cap formaţie Iacării Acrobaţi), Dan Ştefănescu (aripă dreapta Iacării Acrobaţi), şi Dan Conderman (aripă stânga Iacării Acrobaţi). 

Cei mici vor avea parte de un moment special de lectură cu un invitat-surpriză.

"Iacării acrobaţi. Povestea unui vis" este o carte în care cititorul va descoperi povestea adevărată a trei copii isteţi şi curioşi care au crezut în visul lor şi au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a şi-l împlini şi a deveni piloţi. Şi nu orice fel de piloţi, ci acrobaţi plini de curaj, care evoluează în spectacole uluitoare sub numele Iacării Acrobaţi. Se prea poate să fi auzit de ei sau să fi urmărit cu sufletul la gură năzbâtiile pe care aceşti trei temerari le fac în înaltul cerului.

Intrarea la eveniment este liberă, iar confirmările de participare se primesc la adresa evenimente@curteaveche.ro. 

Cartea "Iacării acrobaţi. Povestea unui vis", de Alina Bâltâc, este disponibilă în toate librăriile din ţară şi pe site-ul Curtea Veche la preţul de 44 de lei, alături de volumul "Iacării Acrobaţi. Aripi româneşti", de Maria Cristina Ţilică (35 lei).

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.