Călătorii care vor fi surprinşi citind în metrou, pe Magistrala 2, care leagă cartierele Berceni şi Pipera, în perioada 18 - 22 iulie, între orele 09.00 - 11.00, vor primi cărţi în cadrul campaniei ”Cartea la metrou”, lansată de Editura Litera împreună cu Metrorex.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Călătorii vor primi cărţi din colecţiile consacrate Litera - Clasici moderni, Clasici contemporani, Agatha Christie, Nobel, Buzz Books şi Biblioteca pentru toţi, informează editura.

Volumele, dar şi câte un semn de carte, vor fi oferite de voluntarii Litera, care vor fi prezenţi la metrou

Locul preferat al românilor pentru cititul cărţilor este acasă (43%), urmat la distanţă semnificativă de cititul în aer liber (17%) sau în faţa calculatorului (10%). Baia şi mijloacele de transport în comun sunt următoarele locuri de citit, fiecare dintre acestea fiind preferat bibliotecii, cafenelelor sau librăriilor, conform unui sondaj realizat pe iVox.ro, amitit de Editura Litera.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.