Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” prezintă în 4 februarie, de la ora 18.00, „Bonjour, bonne nuit, Paris!”, un spectacol despre partea nevăzută a lumii artistice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul oferă o fascinată perspectivă asupra vieţii vibrante de dincolo de cortina unui mare teatru parizian. 

Reprezentaţia din 4 februarie aduce în faţa publicului o distribuţie de top ce îi include pe Anton Zidaru, Cristina Trandafir, Adrian Nour, Gabriela Daha, Daniel Madia şi alti soliştii, alături de  corul, baletul şi orchestra Teatrului.

Povestea este centrată asupra pregătirilor pentru un mare spectacol, iar pe parcursul derulării acţiunii se dezvăluie cu vervă şi haz ce se întâmplă dincolo de cortină: trupa unui celebru teatru muzical profesionist din oraş este în plină repetiţie pentru un nou spectacol, numit chiar „Bonjour, bonne nuit, Paris!”. Premiera se apropie, biletele sunt deja vândute, decorurile şi costumele sunt încă în lucru. Sunt întâmplări obişnuite în viaţa unui teatru, dar adevăratele probleme abia acum încep. Directorul anunţă întreaga trupă că se vede nevoit să găsească o altă sală de spectacole, deoarece aceasta se va închide pentru moment. 

Biletele pot fi cumpărate de pe ticketstore.ro, la preţuri între 25 şi 50 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.