Jurnalistul Bill O'Reilly, fostă vedetă a postului Fox News, l-a dat în judecată pe Michael Panter, un fost politician din New Jersey, căruia îi cere 5 milioane de dolari pentru defăimare, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O'Reilly l-a acţionat în judecată pe Panter pentru că a scris pe Facebook despre felul în care vedeta de televiziune s-a comportat faţă de o fostă iubită a politicianului.

Prin acest proces se caută îndreptarea „acţiunilor intenţionate, maliţioase şi de rea credinţă ale pârâtului Panter prin declaraţiile false şi defăimătoare făcute într-un mesaj publicat pe o reţea de socializare şi disponibil public”, se arată în plângere.

Panter, într-un lung mesaj publicat pe Facebook, a dezvăluit că fosta lui iubită a făcut o înţelegere cu O'Reilly şi a detaliat o convorbire telefonică pe care jurnalistul a avut-o cu femeia.

În luna aprilie a acestui an, Bill O'Reilly a fost în centrul unui scandal sexual - el a fost acuzat de mai multe femei de hărţuire, iar Fox News a decis să îl concedieze. 

Recent, el a revenit în atenţia publică după ce a fost dezvăluit că 21st Century Fox, companie care deţine Fox News, ar fi plătit 32 de milioane de dolari pentru a încheia o înţelegere cu una dintre reclamante. Times a scris, sâmbăta trecută, că în ianuarie O'Reilly s-a ocupat personal de stabilirea unei înţelegeri cu Lis Wiehl, fost analist legal la Fox News, pentru 32 de milioane de dolari. În luna februarie, Fox News a semnat un nou contract cu O'Reilly, care includea o creştere salarială de 5 milioane de dolari, ajungând la 25 de milioane de dolari pe an.

Bill O'Reilly a ameninţat joi, în emisiunea sa online, că va da în judecată pe oricine spune minciuni despre el.

Panter a transmis vineri seară, într-un comunicat, că speră ca totul să se încheie amiabil. În alte condiţii, la rândul său, îl va acţiona în judecată pe O'Reilly pentru defăimare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.