Teatrul Naţional din Timişoara anunţă punerea în vânzare a biletelor pentru spectacolul The Infernal Comedy, Michael Sturminger, avându-l ca protagonist pe celebrul actor american John Malkovich. Vânzarea biletelor se face doar on-line, iar preţurile sunt cuprinse între 440 de lei şi 120 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pentru a oferi acces tuturor spectatorilor pasionaţi, din România şi Europa, la cele două spectacole programate joi, 20  iulie şi vineri, 21 iulie  2023, în Sala Mare a Teatrului Naţional, biletele vor fi disponibile pentru cumpărare de vineri, 19 mai 2023, cu începere de la ora 19, exclusiv în regim on-line, pe site-ul www.tntm.ro. Prin întâlnirea cu starul american şi, de asemenea, cu renumita orchestră a Academiei din Viena dirijată de Martin Haselbock, precum şi cu sopranele Susanne Langbein şi Chen Reiss, Teatrul Naţional se deschide larg în Anul Timişoara – Capitală Europeană a Culturii unui public internaţional de teatru pentru care nu există distanţe şi nici graniţe”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Teatrului Naţional Timişoara.  
 
Spectacolul este prezentat în cadrul Anotimpurilor FEST-FDR, parte din traseul Vocile oraşului / Atelierul Identitate din cadrul Programului Cultural „Timişoara– Capitală Europeană a Culturii 2023”.
 
Preţul biletelor este de 440 lei, 240 lei, 180 lei şi 120 lei în funcţie de locul în sala de spectacole.
 
Spectacolul "The Infernal Comedy/ Comedie infernală", avându-l ca protagonist pe celebrul actor american John Malkovich, va fi prezentat la Timişoara, pe 20 şi 21 iulie, de la ora 19.00, la Teatrul Naţional.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.