British Academy of Film and Television Arts a recompensat, pentru a 19-a oară, cele mai bune jocuri video ale anului trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"God of War Ragnarök" a câştigat, joi, cicni premii BAFTA, recompensele britanice pentru jocuri video, dar titlul de cel mai bun joc a fost atribuit "Vampire Survivors". 

"God of War Ragnarök" a fost premiat la categoriile animaţie, audio, muzică şi cel mai bun actor pentru Christopher Judge şi cel mai bun rol secundar pentru Laya DeLeon Hayes. De altfel, a primit şi premiul pentru "jocul anului", votat de public. 

Jocul Playstation este a noua parte a seriei de mare succes a jocurilor de acţiune-aventură "God of War". Acesta urmăreşte aventurile unui semizeu grec, Kratos, care era în 2018 în universul motologiei nordice. 

"Vampire Survivors" a câştigat premiile pentru "cel mai bun joc" şi "cel mai bun design". Este vorba despre un joc cu grafică şi stil minimalist, în care jucătorul încearcă să supravieţuiască cât mai mult posibil împotriva valurilor succesive de monştri

Bafta Games au fost decernate pentru a 19-a oară la Londra, în cadrul celei de-a opta ediţii a festivalului London Games, care se desfăşoară până pe 8 aprilie.

Potrivit directorului său, Michael French, Londra este unul dintre oraşele care găzduieşte cei mai mulţi dezvoltatori de jocuri video, datorită vivacităţii scenei sale independente, cu „peste 700” de studiouri răspândite în capitala britanică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.