Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă, în data de 9 iunie, avanpremiera spectacolului „Švejk pe front”, de Jaroslav Hašek, în regia lui Viorel Raţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Švejk pe front” este continuarea aventurilor expuse în „Bravul soldat Švejk”. De data aceasta, soldatul se află pe linia frontului, alături de locotenentul-major Lukas, pe care Švejk, cu naivitatea sa caracteristică, reuşeşte să-l aducă în pragul disperării. Umorul specific celebrelor romane semnate de Jaroslav Hašek este readus pe scenă într-un spectacol dinamic care va pune un zâmbet pe feţele spectatorilor.

Producţia este realizată cu sprijinul actriţei şi regizoarei Mariana Mihu - Plier, iar din distribuţie fac parte Viorel Raţă şi Mihai Coman.

Publicul este aşteptat la avanpremiera acestei producţii în 9 iunie, la ora 19.00, la Sala Studio, din Sibiu, str. Emil Cioran, nr. 1A. Biletele se pot achiziţiona online, pe site-ul www.tnrs.ro, şi de la Agenţia Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu nr. 17.

Premiera spectacolului va avea loc în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, în 1 iulie, ora 17.00, la Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.