Audienţa galei premiilor Primetime Emmy, difuzată duminică seară de CBS, a înregistrat o creştere cu 16% faţă de anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a 73-a ediţie a fost urmărită la CBS de 7,4 milioane de telespectatori, cu un milion mai mult decât cea din 2020, când gala a înregistrat cea mai scăzută audienţă din toate timpurile. 

Chiar şi înainte de pandemie, galele Emmy erau tot mai puţin urmărite, însă în 2020 scăderea a fost de 12% faţă de anul anterior, când ceremonia fără gazdă a fost transmisă de Fox.

Cifrele înregistrate pentru duminică nu includ vizionările din afara gospodăriilor, iar CBS estimează că totalul este de 7,9 milioane de telespectatori.

Cea mai recentă gală care a depăşit această cifră a avut loc în 2018, când NBC a înregistrat 10,2 milioane de telespectatori. Şi acel total a reprezentat o scădere, cu 11% faţă de 2017.

Pe reţelele de socializare, mai mult de 13 ore, premiile Emmy au fost subiectul în trend, duminică seară, cu o creştere de 33%, faţă de 2020 şi 2019.

Gala premiilor Primetime Emmy a avut loc la Los Angeles şi a fost prezentată de Cedric the Entertainer.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.