Audienţa galei Globurilor de Aur, transmisă pentru prima dată de CBS, a ajuns la 9,4 milioane de telespectatori, cu 50% mai mult faţă de performanţa din 2023, potrivit ratingurilor naţionale realizate de Nielsen, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia televizată din 2023, prezentată de Jerrod Carmichael, care a fost difuzată de NBC şi a fost disponibilă pentru streaming pe Peacock, a înregistrat un rating de 1,1 în rândul grupului demografic cheie de adulţi cu vârste între 18-49 de ani şi 6,3 milioane de telespectatori, în scădere faţă de anul precedent.

CBS a devenit noua casă a Globurilor de Aur în acest an, după o perioadă tumultoasă în istoria ceremoniei de decernare a premiilor, din cauza unor scandaluri. Anterior, NBC a fost timp îndelungat gazda Globurilor de Aur şi a început să o difuzeze în 1996.

Cea de-a 81-a ceremonie anuală a Globurilor de Aur a avut parte de recenzii mixte, spectatorii urmărindu-l pe Jo Koy prima dată în rol de gazdă a unei ceremonii de premiere importante, cu câteva glume în monologul de deschidere care nu au fost prea bine primite de publicul care i-a inclus pe Taylor Swift, Selena Gomez, precum şi pe membrii distribuţiei "Barbie", Margot Robbie, Ryan Gosling, Greta Gerwig.

În general, seara a fost marcată de victorii importante pentru mai mulţi câştigători debutanţi, printre care Da'Vine Joy Randolph ("The Holdovers"), Kieran Culkin ("Succession") şi Ayo Edibiri ("The Bear").

"Oppenheimer" a cucerit toate premiile importante, obţinând cinci victorii (cele mai multe dintre filmele nominalizate în acest an), inclusiv cel mai bun film dramă, în timp ce "Succession" a domnit în partea de televiziune cu patru victorii pentru ultimul său sezon, care s-a încheiat în luna mai. De asemenea, serialul a câştigat premiul pentru cel mai bun serial dramatic.

Spectacolul de duminică seară a doborât, de asemenea, un record pentru serviciul de streaming, deoarece a atins cea mai mare audienţă de live-streaming pentru un spectacol de premiere pe Paramount+ şi alte platforme CBS de la cea de-a 65-a ediţie a Premiilor Grammy, difuzată în februarie 2023. Spectacolul marchează "al doilea cel mai mare eveniment special CBS transmis în direct pe Paramount+ din toate timpurile în ceea ce priveşte AMA şi reach". Spectacolul de decernare a premiilor a ajuns pe primul loc în topul tendinţelor pe reţelele de socializare, cu aproape 30 de miliarde de potenţiale aprecieri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.