Au început filmările pentru cel de-al şaptelea sezon al emisiunii de divertisment ”Vocea României”, care va fi difuzat din toamnă de televiziunea Pro TV. Antrenorii acestei ediţii sunt Loredana, Smiley, Tudor Chirilă şi Adrian Despot, care l-a înlocuit pe Marius Moga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pavel Bartoş şi-a reluat rolul de prezentator al emisiunii şi pentru acest sezon.

După plecarea de la ”Vocea României”, Marius Moga rămâne antrenor la "Vocea României Junior", competiţie pe care a câştigat-o în primul sezon împreună cu Maia Mălăncuş. Artistul vrea să se axeze pe acest proiect şi pe altele aflate în derulare.

Noul antrenor ”Vocea României”, liderul trupei Viţa de Vie, Adrian Despot, a lansat în cei peste 23 de ani de când şi-a început cariera nouă albume, a produs şi a făcut parte din diverse show-uri de televiziune şi radio, a compus muzică pentru film şi televiziune şi a format numeroşi alţi artişti.

Adrian Despot este absolvent de Conservator, a studiat inginerie de sunet la SAE Institute din Köln, face parte din Comisia de Specialitate a Centrului Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi şi este membru al Uniunii Compozitorilor din România.

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii a fost câştigat de Teodora Buciu, o adolescentă de 17 ani din echipa lui Tudor Chirilă, tinerei revenindu-i marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.