Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici să se pregătească de venirea primăverii, participând la atelierele online de paper-craft „Animale-n mărţişoare inspirate din muzeu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe parcursul atelierelor, copiii îşi vor aminti de legenda mărţişorului, vor admira câteva animale din muzeu şi vor descoperi informaţii şi curiozităţi despre ele. Folosindu-şi îndemânarea vor colora, vor decupa, vor realiza din hârtie mărţişoare-animale pe care le pot oferi celor dragi ca simbol al primăverii.

Atelierele se desfăşoară pe parcursul a două zile pe platforma ZOOM, după următorul program: vineri, între orele 15.00 şi 16.00 pentru grupa de vârstă 5-7 ani, respectiv între orele 16.30 şi17.30 pentru grupa de vârstă 8-11 ani, iar sâmbătă, între orele 11.00 şi 12.00 pentru grupa de vârstă 5-7 ani, respectiv între orele 12.30 şi 13.30 pentru grupa de vârstă 8-11 ani.

Taxa de participare este de 40 lei/participant, iar înscrierea copiilor se face prin formularul antipa.ro/rezervări, în limita a maximum 15 locuri/grupă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.