Aproximativ 400 de tablouri, multe dintre ele semnate de maeştri români interbelici şi de mari artişti moderni europeni, vor fi scoase la vânzare, cu preţul de pornire în licitaţie de 100 de euro, în serile de 8 şi 13 iulie, anunţă casa Artmark.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În total vor fi licitate 381 de lucrări de artă, pictură, sculptură şi grafică.

Cele mai multe dintre ele alcătuiesc o colecţie, un patrimoniu de artă transmis prin moştenire, ce iese la vânzare publică pentru prima dată.

Preţul unitar de 100 de euro, încurajator pentru oricine doreşte să înceapă o colecţie de artă, va permite accesul la opere de artă românească realizate de, între alţii, Theodor Aman, Gheorghe Petraşcu, Ştefan Câlţia şi Corneliu Baba.

Toate vânzările prin licitaţie vor beneficia de certificatul de vânzare şi autenticitate Artmark, eliberat în condiţiile regulamentului de licitaţie, valabil fără limită de timp.

Lucrările de artă pot fi licitate în regim online, prin telefon, sau în sala de licitaţii de la Palatul Cesianu-Racoviţă, în serile de 8 şi 13 iulie.

Expoziţia poate fi vizitată zilnic, în regim gratuit, la Palatul Cesianu-Racoviţă, în intervalul orar 10:00 - 20:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.