Televiziunea Antena 1 va difuza o nouă emisiune începând din toamnă, după ce a achiziţionat formatul “Big Star's Little Star”. În acest show vor participa vedete alături de copiii lor, care vor face dezvăluiri din viaţa lor de familie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Difuzat pentru prima dată în Marea Britanie, “Big Star’s Little Star” aduce vedetele în faţa telespectatorilor aşa cum acestea nu au mai apărut niciodată: prin ochii propriilor copii. În această emisiune, vedetele şi copiii lor vor intra într-o competiţie distractivă care va demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alţii, informează Antena 1.

La “Big Star’s Little Star” fiecare vedetă face echipă cu propriul copil şi se confruntă cu întrebări legate de viaţa de familie. Răspunsurile vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, pentru că se vor dezvălui secrete stânjenitoare, obiceiuri ciudate şi întâmplări intime.

Show-ul britanic ”Big Star’s Little Star” s-a difuzat pentru prima dată în anul 2013, la ITV, şi este prezentat in Marea Britanie de Stephen Mulhern. Ulterior, formatul a fost achiziţionat şi produs în Belgia, Spania, Rusia şi Statele Unite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.