Andi Moisescu va prezenta din toamnă o nouă emisiune la Pro TV, intitulată ”Pe bune?!”, bazată pe formatul ”Who knew?”, pentru care televiziunea a cumpărat licenţa de producţie de la compania FremantleMedia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul este reprezentat de o competiţie între două echipe formate din vedete din România, conduse de doi căpitani – actori ale căror nume nu au fost dezvăluite încă de Pro TV.  

”Este vorba despre un joc simplu, uşor de urmărit, fără aplicaţii sau reguli complicate, dar cu răsturnări de situaţie savuroase în final. Telespectatorii vor învăţa ceva nou şi surprinzător în fiecare ediţie a show-ului, lucruri la care nu s-ar fi gândit vreodată, dar pe care, cu siguranţă, nu le vor uita! Este o competiţie amuzantă, care va îmbina perfect comedia cu întrebări şi răspunsuri şocante de cele mai multe ori”, au transmis reprezentanţii Pro TV.

Într-un mesaj video, Andi Moisescu a anunţat că va fi prezentatorul emisiunii ”Pe bune?!”, care va intra în grila de toamnă a Pro TV.

”Avem un nou format toamna asta la Pro TV. O să vă spun ce şi cum din aproape în aproape. Avei 3 variante de răspuns, doar una e corectă. Prezentator va fi: a) George Soros, b) Cătălin Moroşanu, c) Andi Moisescu. Pot să vă spun atât: Vom avea o mulţime de celebrităţi. Miliardari, nu prea. Show-ul e de categorie grea. 12 runde de curiozităţi nemaiîntâlnite. E ceva, dar răspunsul corect «c'est moi» - Moisescu”, a anunţat prezentatorul.

”Show-ul ăsta e plin de răspunsrui incredibile, dar cât se poate de reale. De la întrebare la răspuns ar fi de parcurs vreo două biblioteci, cinci enciclopedii şi jumătate de internet. Mă rog, nu e cazul, ştiu eu răspunsul corect de fiecare dată. Show-ul se va baza pe lângă prezentatori pe doi căpitani de echipă (...) – doi actori puşi pe glume”, a continuat Andi Moisescu.

Potrivit site-ului FremantleMedia, formatul a fost creat de filiala germană a companiei, UFA Show and Factual.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.