Actriţa şi cântăreaţa Anca Ţurcaşiu va fi invitata poetului Mircea Dinescu, duminică, de la ora 14.00, la emisiunea "Poezie şi delicateţuri" de la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi au fost la Cetate unde au povestit dar mai ales au gătit reţete vegetariene şi mai puţin vegetariene.

Fără carne, ouă, brânzeturi sau alte lactate, acesta este meniul zilnic al cântăreţei Anca Ţurcaşiu, care la 51 de ani se simte mai tânără ca niciodată. Mircea Dinescu a gătit o pizza din făina de la moara proprie, cu legume locale. Dar nu orice fel de pizza ci una făcută jumătate vegetariană, jumătate cu brânzeturi. Şi pentru că Dunărea oferă atâtea feluri de peşte, poetul a gătit şi sarmale de şalău, în foi de ştevie. Totul asezonat cu o adevărată delicatesă locală: sos scordolea.

Duminică, de la ora 14.00, la Prima TV, telespectatorii vor afla cât de bine se descurcă Anca Ţurcaşiu în bucătărie şi ce alte poveşti au depănat cei doi, în acordurile tarafului lui Ioneraş şi al lui Irinel, împreună cu cel mai bătrân lăutar din România (91 de ani), Gogu de la Poiana Mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.