Preşedinta Senatului Anca Dragu a afirmat, de Ziua Culturii Naţionale, că nu este suficient doar să ne mândrim cu performanţele artiştilor noştri şi să ne bucurăm de rezultatele creaţiei lor, ci trebuie să susţinem efortul zilnic al acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am subliniat, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Culturii Naţionale şi a aniversării a 171 de ani de la naşterea poetului nostru Mihai Eminescu, importanţa care trebuie acordată culturii şi artei, în general. Nu doar în momente de criză sau de oportunitate electorală, ci în fiecare zi.
 
Domeniul cultural are nevoie de o viziune pe termen lung din partea statului român, are nevoie de predictibilitate. Nu este suficient doar să ne mândrim cu performanţele artiştilor noştri şi să ne bucurăm de rezultatele creaţiei lor.
 
Trebuie să punem umărul la efortul pe care ei îl fac zilnic. Şi, cel mai important, să luăm atitudine şi să acţionăm. Eu una asta voi face!”, a scris Anca Dragu vineri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.