Din echipa Războinicilor de la „Survivor România”, Ana Dobrovie a fost eliminată marţi. Emisiunea de la Pro TV a fost urmărită de 1,9 milioane de telespectatori, fiind lider de audienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte de a pleca acasă, Ana Dobrovie a spus: „Ştiu că am gura mare, mi se spune de fiecare dată. Îmi pare rău de cuvintele pe care le folosesc. Sper să învăţ cât mai repede posibil să schimb asta. Vreau să rămân în relaţii cu toţi concurenţii, chiar dacă aici ne-am certat. Afară cred că o să fie diferit […] Îmi pare rău că plec atât de devreme”.

În premieră, concurenţii au luptat ieri în Jocul pentru Comunicare. Cei care au reuşit să primească un prim semn de la cei dragi au fost Războinicii, care au câştigat cu 10 la 5.

Ediţia care s-a încheiat cu o nouă eliminare a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 20.28 - 23.28. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.3 puncte de rating şi 28.2% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 5.0 puncte de audienţă şi 13.7% share. De-a lungul difuzării, aproape 1,9 milioane de români au urmărit concurenţii, iar în minutul de aur, la ora 22.09, peste 2,5 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

Duminică, de la ora 20.00, luni şi marţi, de la 20:30, ediţii noi incredibile cu multe surprize şi probe extrem de puternice. Nu mai există limite, de acum fiecare pas înseamnă evoluţie şi apropiere de premiul cel mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.