Actorul Alexandru Arşinel, 81 de ani, care a fost transportat marţi seară, cu ambulanţa, la Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, după ce a acuzat ameţeli, a fost consultat de medici, în final refuzând internarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Domnul Alexandru Arşinel a fost adus la Unitatea de Primiri-Urgenţe a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti la ora 21.34, cu ambulanţa. A fost evaluat, consultat, investigat paraclinic. I s-a administrat tratamentul necesar. În urma evaluării interdisciplinare, pacientul a decis să părăsească spitalul la ora 01.50, refuzând internarea”, a transmis biroul de presă al SUUB.

În aprilie 2021, Alexandru Arşinel şi soţia sa au fost diagnosticaţi cu Covid-19 şi internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti. 

Alexandru Arşinel, fost director al Teatrului „Constantin Tănase”, în prezent colaborator, a fost supus unui unui transplant de rinichi şi a suferit mai multe intervenţii la coloană. 

El a mai fost operat în 2017, după ce a suferit un infarct. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.