„Rezervă”, volumul de memorii scris de prinţul Harry, este cea mai vândută carte din România în ultima săptămână. Cel de-al doilea tiraj, publicat în regim de urgenţă de editura Nemira, se găseşte din nou în librării, începând de vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima săptămână de la lansare, memoriile prinţului Harry, duce de Sussex, au atins vânzări record la nivel mondial de peste 3,2 milioane de exemplare, în format tipărit, digital şi audio. Volumul a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficţiune din toate timpurile, intrând în Guiness Worls Records.

„Rezervă” a devenit bestseller instantaneu # 1 în numeroase ţări. Cartea a fost publicată simultan în 16 limbi, urmând să apară în alte 10 limbi în întreaga lume. La data publicării sale iniţiale pe 10 ianuarie, REZERVĂ a atins cel mai mare total de vânzări în prima zi pentru orice carte non-ficţiune publicată vreodată atât de editura Nemira, cât şi de de Penguin Random House, cel mai mare editor comercial din lume.

„Rezervă”, volumul de memorii al prinţului Harry, este disponibil în librării, pe nemira.ro, pe audiotribe.ro în format audiobook (în lectura actorului Alexandru Unguru ) şi ebook.

„Rezervă”  îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieţi, doi prinţi care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmăreşte cuprinsă de tristeţe – şi de teamă. După ce Diana, prinţesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea şi în sufletul lor – şi cum avea să fie viaţa lor mai departe.


Această carte spune povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.

Pentru prima oară, prinţul Harry îşi relatează viaţa cu onestitate. Carte‑eveniment este plină de mărturisiri, dezvăluiri şi lecţii de viaţă cu greu învăţate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferinţa.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.