Al doilea tiraj al cărţii de memorii a prinţului Harry, "Rezervă", editat de Nemira, va fi în librării din 20 ianuarie. Cititorii pot plasa precomenzi pe nemira.ro şi în librăriile partenere, iar cartea este disponibilă în continuare pe audiotribe.ro în format audiobook (în lectura actorului Alexandru Unguru ) şi ebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul tiraj de 15.000 de exemplare s-a epuizat într-o zi. Editura tipăreşte 25.000 de exemplare în regim de urgenţă.

"Rezervă" a fost publicat internaţional pe 10 ianuarie în 16 limbi. Înainte de lansare, cartea a înregistrat 2.000 de precomenzi, iar în ziua lansării s-au vândut peste 3.000 de exemplare în librării şi online, atât în format hardcover, cât şi în format digital. Primul tiraj de 15.000 de exemplare a fost epuizat în timp-record, iar cărţile din cel de-al doilea tiraj, de 25.000 de exemplare, vor fi disponibile începând de vineri, 20 ianuarie.

"Rezervă" îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieţi, doi prinţi care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmăreşte cuprinsă de tristeţe – şi de teamă. După ce Diana, prinţesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea şi în sufletul lor – şi cum avea să fie viaţa lor mai departe.

Această carte spune povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.Pentru prima oară, prinţul Harry îşi relatează viaţa cu onestitate. Carte‑eveniment este plină de mărturisiri, dezvăluiri şi lecţii de viaţă cu greu învăţate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferinţa.

Prinţul Harry, duce de Sussex, este soţ, tată, filantrop, veteran militar, promotor al bunăstării mentale şi activist de mediu. Locuieşte în Santa Barbara, California, împreună cu familia şi trei câini.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.