Actorul Mahershala Ali, recompensat cu un premiu Oscar la categoria ”cel mai bun actor în rol secundar”, pentru apariţia sa în filmul ”Moonlight”, se află în discuţii pentru a interpreta un rol principal în cel de-al treilea sezon al serialului de televiziune ”Detectivii din California/ True Detective”, dacă acesta va fi produs de HBO, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Însă, un acord este departe de a fi încheiat şi rămâne neclar dacă va fi lansat cel de-al treilea sezon ”Detectivii din California/ True Detective”. HBO a refuzat să comenteze.

Casey Bloys, directorul de programe HBO, a spus că vrea să continue serialul, iar în luna martie, David Milch, regizorul serialului ”Deadwood”, se afla în discuţii preliminare pentru a lucra la cel de-al treilea sezon al ”True Detective”. Creatorul serialului ”Detectivii din California/ True Detective”, Nic Pizzolatto, are un acord general cu HBO până în 2018.

”Suntem deschişi să îl scrie altcineva (cel de-al treilea sezon al serialului, n.r.), iar Nic să supravegheze. Este un serial foarte valoros pentru noi. Nu s-a încheiat. Doar că nu sunt sigur că avem abordarea potrivită pentru un al treilea sezon”, a spus Casey Bloys în iulie 2016.

Acţiunea din primul sezon al serialului ”True Detective” se petrece în statul american Louisiana şi prezintă ancheta desfăşurată de doi detectivi de poliţie care urmăresc timp de 17 ani un criminal în serie. Acel prim sezon a câştigat numeroase trofee importante, inclusiv cinci premii Primetime Emmy şi a primit patru nominalizări la Globul de Aur.

Directorul de programe al postului HBO a recunoscut că cel de-al doilea sezon al serialului ”True Detective” a fost ”realizat în grabă” şi că Nic Pizzolatto s-a aflat sub o mare presiune, fiind nevoit să scrie scenariul mai repede decât şi-ar fi dorit.

Născut pe 16 februarie 1974, Mahershala Ali este un actor şi rapper american care a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, graţie evoluţiei sale din filmul ”Moonlight”, la cea de-a 89-a gală de decernare a premiilor Academiei de film americane. El a mai apărut în serialul ”House of Cards” şi în drama ”Luke Cage”.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.