Actorul Ion Caramitru ar putea primi titlul de cetăţean de onoare al Capitalei, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), pentru "performanţele din întreaga carieră pusă în slujba teatrului şi filmului şi pentru promovarea constantă a imaginii Bucureştiului".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actor de teatru şi de film şi regizor, Ion Caramitru, în vârstă de 75 de ani, este preşedinte al UNITER din 1990 şi director al Teatrului Naţional Bucureşti din 2005.

Iniţiatorii proiectuljui de hotărâre propun acordarea titlului de cetăţean de onoare al capitalei actorului Ion Caramitru, având în vedere "performanţele din întreaga carieră pusă în slujba teatrului şi filmului, dăruirea şi profesionalismul de care a dat dovadă în domeniul managementului cultural, precum şi pentru promovarea constantă a imaginii Bucureştiului".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.