Actorul american Armand Assante este invitatul primei ediţii a noului sezon al emisiunii „Garantat 100%”, prezentată de Cătălin Ştefănescu, care va fi difuzată duminică, de la ora 23.00, la TVR 1 şi TVR+. El va vorbi, între altele, despre familia sa, precum şi despre personalităţi precum Emil Cioran, Sylvester Stalone şi Danny DeVito.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezent din nou în România, la Festivalul Internaţional de Film de la Cluj, celebrul actor american Armand Assante a acceptat să povestească pentru telespectatorii TVR despre familia din care provine, o familie de artişti din New York – tatăl pictor, mama profesoară de muzică şi poetă, dar şi despre experienţele profesionale, informează Televiziunea Română.

Actorul vorbeşte despre cinematografie - regizorii cu care a lucrat, despre iluzia pe care o creează cinematograful, felul tehnic din ce în ce mai sofisticat în care se fabrică această iluzie şi despre trăirile alături de mari personalităţi ale filmului.

În cadrul emisiunii, invitatul îşi aminteşte de Sylvester Stalone, în ipostaza de regizor al filmului „Paradise Alley”, în care Assante a jucat unul dintre primele roluri care l-au făcut cunoscut ca actor. Apoi, vorbeşte despre alţi regizori cu care a lucrat şi despre tipurile diferite de experienţe profesionale trăite în preajma unor personalităţi ca Sidney Lumet, Andrei Konchalovsky, Ridley Scott, Danny DeVito - ca regizor la celebrului film „Hoffa”.

„Născut fiind la New York, explorând lumea străzilor şi a cartierelor, invitatul nostru a cunoscut pe viu universul în care trăiau unii dintre tipii duri pe care i-a jucat în filme, de-a lungul carierei. Cu toate astea, despre cei mai mulţi dintre ei spune că erau puternic zdruncinaţi nervos, şi că mecanismul de lucru al actorului care întruchipează un personaj are foarte puţină legătură cu eventuala identificare cu un individ real”, a spus Cătălin Ştefănescu.

De asemenea, actorul vorbeşte despre pasiunea sa pentru lucrările scriitorului Emil Cioran. 

În următoarele ediţii din cel de-al 36-lea sezon al emisiunii „Garantat 100%”, Cătălin Ştefănescu va prezenta interviuri în exclusivitate cu personalităţi precum Derek Jacobi, Ethan Hawke şi Robert Wilson.

Întreaga colecţie a emisiunilor ”Garantat 100%” poate fi vizionată şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, tvrplus.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.